tilmeld link

Nyheder -» Danske Aviser

Ekstra Bladet

ekstrabladet.dk er Danmarks suverænt største avis på nettet, målt på antallet af unikke brugere.

Måler man på antallet af besøg er vi Danmarks største netmedie overhovedet - det er et tegn på, at folk kommer igen og igen i løbet af dagen, og det er vi selvfølgelig glade for og stolte over, for det betyder at folk har fundet ud af, at der er mere at komme efter på ekstrabladet.dk end andre steder.


Søgeord: aviser, nyheder, eb.dk, extrabladet, ekstrabladdet, side 9 pigen, piger
Tilføjet d.
Kategori: Nyheder » Danske Aviser
Vurderet: Ekstra Bladet
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,9 ud af 5 - baseret på 54 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

54
3,9
Stemmer:Ekstra Bladet Link er blevet vurderet 3,9 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
Kommentar af: hanne harpsø glentevænget 13 6760 ribe, d.06-10-2006, kl.11:17
kære ekstrablad.
i må betale Susanne Bjerrehuus + søn og nu også mads "blærerøv", en kæmpegage, når I kan få dem til at nedgøre sig selv, - men behøver avisen at nedgøre sig selv, Jeres niveau falder efterhånden til et stort O - I skal sende nyheder, ikke lumre historier. Hvis det er en bog der skal på markedet, lad læserne dømme den - ex ved lavt salg, hvem gider, bruge penge, bruge kostbar tid på ex at læse om det Asger ikke ved, bruge tid på at finde ud af hvad de velbjærgede i nordsjællændere laver og taler om - GAB - mads "blærerøv" han ser jo ikke engang godt ud, det han lukker ud er bestemt også under lavmålet. Men når han dyrker sex med sig selv, fortæller det jo alt om ham, jeg vil kalde ham "egoisten".
Lav avisen tyndere, men med nogle gode nyheder. I kan spare penge på Bjerrehuus og co.
Kommentar af: george mavrommatis (geomav2650@hotmail.com, d.02-05-2010, kl.23:46
Kære E.B., det undrer mig faktisk, hvor dum mennesker kan være, specielt med udenrigspolitik. : Først da per stig var ud.minister, skyndte han sig med at anerkende Skopia som (Makedonien), før han har overhovedet læser en lille smule historie. Nu er det Helle t. smith da, eden at blinke, afløser sådanne en vigtig møde med så mange udenrigsministrer i Canada, og som om det ikke var nok, hvad gør hun så? så besøger hun Jerusalem, OG for guds skyld, hun går altså med til, at man først besatter man nogle områder, så skal man delle område med de retlige ejer. Jeg kunne godt tænke mig at der er nogen der kan fortale mig, (som er totalt analfabet), hvor dum mennesker kan være, og så være i en så vigtig post, som Ud. minister? Tænk, hvis Tyskerne lige pludselig besatter København, og så efter hele verden om-døm, siger tyskerne, ja, ja, ok vi deller ved porten, vest København er tysk og vest må gerne være Dansk, hvad siger I så, er jeg dum eller paranoid? eller er det de tomper vi satter for at repræsenterer voret land? Mange undrende hilsner George

Skriv en kommentar omkring websiden: Ekstra Bladet
Dit Navn:
Validering: 8 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

BT - Digitalavis


B.T. har noget for enhver smag. Nyheder, forbrugs- og familiestof, krimi, erhvervssider og royal dækning er blot eksempler.

For ikke at nævn

dknyt - Den kommunale verdens nyhedsbureau


Nyhedsbureau for kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere.

Har reaktioner på Christiansborg, Århus og på Bornholm. <

Avisen.dk


Avisen.dk dækker indland, udland og underholdning men har fokus på danskernes arbejdsliv. Du kan kommentere alle artikler og oprette en gratis blog på Avisen.dk