tilmeld link

Nyheder -» Radio & TV

Her kan du finde genveje til de danske radio og tv kanalers hjemmesider
157
3,9
 Stem
X Factor Danmark 2012

X Factor Danmark 2012 Anbefalet webside!

X Faktor er den ubekendte faktor - den lille ting der gør den store forskel.
X Factor er forskellen mellem den talentfulde sanger og den helt store stjerne.

Hver uge siges der farvel til sangeren eller gruppen med færrest stemmer fra seerne.
Først i finalen afgøres det, hvem der vinder en pladekontrakt og hvem af dommerne, der var bedst til at se og udvikle den unikke X Factor.

I 2012 udgaven har vi Pernille Rosendahl, Cutfather, Thomas Blachman som dommere og mentors - s.
9
4,1
 Stem
Belo - netradio index

Belo - netradio index

Find alle dine yndlingsradiostationer, på belo.dk. Du kan blandt andet finde stationer, som di.fm, the voice, radio 100fm, og mange andre.

Belo, er konstant under udvikling og du vil få mulighed til at være med til at lave ting til siden i forbindelse med det nye forum som er undervejs.

Relateret sider:
- DAB Radio - Genus Type R.
24
3,9
 Stem
Boxer TV - digital TV

Boxer TV - digital TV

Boxer TV arbejder med digital TV som sendes gennem det jordbaserede netværk.

Boxers opgave er, at markedsføre, distribuere og administrere de kanalpakker, som sendes kodet via det digitale jordbaserede net til danske forbrugere der anvender digitale kanalpakker..
13
3,8
 Stem
Børsen TV

Børsen TV

Her kan du finde tv indslag fra Børsen.dk - alt om økonomi fra privaten til erhverv.
Indslag via video der er meget nemmere at fordøje end tekster. Børsen.dk er blevet langt bedre efter du kan se tv indslag.
14
3,6
 Stem
Dagens Film på TV

Dagens Film på TV

DagensFilm.dk er en gratis service, som indeholder tider og beskrivelser af film for de mest almindelige danske kanaler.
Du kan også tilmelde dig få en daglig e-mail med dagens film eller du kan se film og tider på mobilen på wap.dagensfilm.dk.
25
3,9
 Stem
Danmarks Radio - DR.dk

Danmarks Radio - DR.dk

Danmarks store public service kanal som bringer dig alt fra seneste nyheder, radio & tv, sportsnyt, kultur, videnskab, underholdning og musik. Stor sektion dedikeret til børn og unge.

Du kan også downloade gamle udsendelser og hører live radio via hjemmesiden.
1
4,0
 Stem
Danske radiostatione online

Danske radiostatione online

MegaRadio.dk - Hør radio over Internet. Du kan høre din yndlings netradio. Netradio er en rigtig god måde at komme til at høre gratis online radio på internettet. Her på MegaRadio.dk har vi et stort udvalg af de bedste net-radioer. Radio DR, Nova, Skive, Soft, 100 FM, ANR, Max, Solo FM, PartyZone..
30
3,9
 Stem
DR Update

DR Update

DR UPDATE er Danmarks Radios helt nye nyhedskoncept til nettet - en nettv-kanal, der leverer små, kompakte nyhedsindslag med løbende opdatering.
Dine nyheder - når det passer dig.

DR UPDATE ses på nettet i en særligt udviklet player, og leverer som det første nyhedstilbud i Danmark nyheder med levende billeder og vejrudsigt på nettets og brugernes præmisser..
991
4,4
 Stem
dr.dk TV Live | Danmarks Radio

dr.dk TV Live | Danmarks Radio

DR kører i øjeblikket et pilotprojekt kaldet dr.dk tv live, som gør det muligt for danskerne at se DR1 og DR2 direkte på internettet.
dr.dk tv live fungerer indtil videre som et supplement til tv, som modtages gennem antenne og kabel. Vi har derfor i første omgang kun frikøbt begrænset båndbredde til tilbuddet..
17
3,9
 Stem
Florian.dk

Florian.dk

Radiovært på Nova Fm, Florian Fastina giver dig Danmarks største samling af links til radiostationer over hele verden, gallerier, sendeplan, show reel med stemmeprøver på sine reklamesspeaks,blog, podcast, en side om Italien og meget mere..
31
3,8
 Stem
HDTV - Canal Digital

HDTV - Canal Digital

Få de største film, den bedste underholdning og flest HDTV-kanaler af alle.

Din tid er alt for dyrebar til dårligt tv, og derfor giver Canal Digital dig kun de bedste kvalitets-kanaler.
Bestil parabol-tv fra Canal Digital i dag..
22
3,6
 Stem
ONTV - din tv-guide på nettet

ONTV - din tv-guide på nettet

Find TV-programoversigter for i dag og 14 dage frem for over 115 kanaler. Vi giver dig fulde tv-guides i kategorierne film, sport, serier og nyhedsprogrammer.
Du finder også en stor TV-serieguide med episodeguide og serieinformationer, TvGuide, tv-forum til diskution af TV-programmer og andet tv-relevant, tvarkiv hvor du kan gå tilbage i tiden m.v. Stor TV-oversigt..
14
3,7
 Stem
Parabol TV - Viasat

Parabol TV - Viasat

Viasat giver dig parabol TV og Danmark’s stærkeste digitale TV-løsning, alle de mest populære TV-kanaler og mulig for t vælge din helt egen TV-pakke.

Når du får parabol TV fra Viasat, får du et hav af muligheder for selv at vælge hvor og hvornår, du vil underholdes..
1
4,0
 Stem
Primarc.dk

Primarc.dk

Vi omtaler at som omhandler online TV, det kan være lige fra DR online til Hulu og BBC. Så kom en smut forbi og se alle de mange muligheder som findes.

Senest er vi også begyndt at skrive om Boxee, som må siges at være det nye inden for streame, både fra netværket og fra internettet..
29
2,9
 Stem
Radiomix

Radiomix

På Radiomix kan du finde de bedste gratis netradiostationer fra både indland og udland.
Alle er delt op i kategorier, så det er nemt at finde netop en station, der passer til dig.
Du kan også oprette dine egne favoritlister, så du altid nemt og bekvemt kan tilgå dine yndlingsstationer..
8
4,3
 Stem
TV Guide - Viasat

TV Guide - Viasat

Stor TV-Guide som hjælper med kontrol over de mange kommende film fra dansk såvel som udenlandsk TV.

Det er her muligt at sortere per tidspunkt eller per kriterier som f.eks. genre, kanaler samt skuespillere. Du har ikke brug for magasiner længere du skal blot tænde for din smartphone eller pc.

Ganske gratis service og det vil give et fint blik over alle de adskillige TV programmer og TV kanaler. Både danske og globale kanaler findes på listen..
15
3,7
 Stem
TV2 Danmark

TV2 Danmark

Danmarks største komercielle TV kanal, landsdækkende sendeflade. TV 2 hjemmesiden indeholder mange funktioner, fra læsernes egne blogs til stor sport, spil og finans sektion.
TV2 opdaterer også deres brugere med vejret, nyhederne, VIP gossip, Teddy og selvfølgelig en komplet Tv oversigt. TV 2 har desuden søsterkanaler som News, Zulu, Charlie, Film og streaming af video via Sputnik.
10
3,3
 Stem
Tvguide.dk - din online tv-guide

Tvguide.dk - din online tv-guide

Din personlige guide til alle Danmarks Tv-programmer - Den bedste danske online Tv-guide, der præsenterer alle de danske kanaler (+ et stort udvalg af udenlandske kanaler) i et simpelt og overskueligt design.
Læs detaljerede beskrivelser om programmerne, abonnér på RSS-feed med dagens film, personliggør din Tv-guide så den passer til dine behov eller læs de seneste Tv-nyheder..
12
3,3
 Stem
Tv-Guiden.dk

Tv-Guiden.dk

Brugervenlig guide til 62 danske og udenlandske TV-kanaler. TV-oversigt på internettet hvor alle oplysninger er præsenteret på dansk..
31
3,6
 Stem
Viasat - Digital TV Pakke

Viasat - Digital TV Pakke

Med Viasats 6 forskellige, digitale TV-pakker har du mulighed for at sammensætte lige præcis den TV-pakke, der passer til dit behov. Pakkerne giver i alt 31 kombinationsmuligheder.

Uanset hvilken kombination du vælger, sikres du automatisk landets stærkeste og mest efterspurgte TV-kanaler i digital kvalitet: TV3, TV3+, TV 2, de 8 regionale TV 2-kanaler - og ikke mindst DR1, DR2 samt de 8 TV1000 filmkanaler, heriblandt vores nye kanal TV1000 Drama.