tilmeld link

Nyheder -» Magasiner

Danske nyheds magasiner af forskellig art. Både de trykte magasiner og online magasiner. Her finder du masser af læsestof indenfor de emner der har din interesse.
9
4,0
 Stem
Aktiv Træning

Aktiv Træning

Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form.
Aktiv Træning er fyldt med inspiration, træningsprogrammer, gode råd, der er grundigt illustreret i bladet, så du kan følge med.
Desuden testes det nyeste udstyr giver gode råd om kost og hvordan man forebygger og undgår skader..
17
3,9
 Stem
BarneGuiden.dk, Onlinemagasinet

BarneGuiden.dk, Onlinemagasinet

BarneGuiden.dk er et gratis forældremagasin fuld af temaer og reportager til forældre der søger information og vejledning, tips og ideer til hverdagen med småbørn.
Her finder du tips til indretning af børneværelset, opskrifter på sund mad til hele familien, sjove ideer til børnefødselsdagen, det sidste nye inden for børnetøjsmode, ideer til familierejser, psykologens brevkasse, ideer til en mere miljøvenlig.
9
4,1
 Stem
BossMan

BossMan

BOSSMAN er et lidt anderledes magasin for mænd, da vi forsøger at dække bredere end de normale mandemagasiner og er knapt så meget nogle drengerøve som nogle af de andre mandemagasiner, som kun findes på nettet - klik dig rundt på sitet, så oplever du, hvad vi mener..
13
4,0
 Stem
Connery.dk | Online livsstilsmagasin for mænd

Connery.dk | Online livsstilsmagasin for mænd

Connery.dk er først og fremmest til manden - ham der er mellem 15-35 år og har taget Internettet til sig, som et medie der udfordrer og underholder ham på hans præmisser.
Han er gennemsnitligt 26 år gammel, og interesserer sig for mode, musik, biler, spil, underholdning, Internet og rejser.
Han følger med tiden, og anvender Internettet til at holde sig informeret om nye trends..
8
4,3
 Stem
Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab er et internationalt populærvidenskabeligt magasin, som udgives af Bonnier Publications International AS.

Magasinet udkommer i ti lande: Lige siden bladets start i 1984 har Illustreret Videnskab været Nordens største magasin om videnskab, natur og teknik.
I dag har bladet et samlet oplag på omkring 370.000. Hvert nummer læses af omkring 2,4 millioner mennesker.

Illustreret Videnskab beskæftiger sig med verdens f&oslas.
5
4,2
 Stem
Journalisten.dk

Journalisten.dk

Fagbladet Journalisten udkommer 20 gange om året i knap 15.000 eksemplarer til folk på alle niveauer i pressen: Journalister, fotografer, tegnere, tekstere, layoutere, informationsfolk, programmedarbejdere, web-journalister og mange flere..
3
4,7
 Stem
Jægernes Magasin

Jægernes Magasin

Dansk udelivs magasin for de danske jægere og til folk med interesse i natur- og vildtpleje.Vi skriver i fællesskab med vores aktive brugere forskellige artikler, laver videoer, guides og bringer friske nyheder om netop disse emner.Du kan også tage jægernes magasin med dig på smartphonen mens du er ude i naturen - se alt fra jagtbart vildt lige nu til sol opgang og nedgangstider.Alle kan deltage på siden - kræver blot et enkelt klik på Facebook login knappen og du er med og kan bidrage med indho.
17
3,2
 Stem
KvindeGuiden.dk, Onlinemagasinet

KvindeGuiden.dk, Onlinemagasinet

KvindeGuiden.dk er et gratis livsstilsmagasin fuld af temaer og reportager til aktive og videbegærlige kvinder.
Her finder du inspirerende og aktuelle artikler om alt fra modetrends og boligindretning, rejser og kultur, til artikler om din sundhed, familielivet, kærligheden og parforholdet.
Indholdet leveres af et hold dedikerede og faglig dygtige skribenter og brevkasseredaktører. Husk også at deltage i de mange aktiviteter og konkurrencer på KvindeGuiden .
2
4,0
 Stem
Maskara.dk

Maskara.dk

Maskara.dk er en dansk underholdningsportal for kvinder med dagligt indhold om sundhed, skønhed og mode.

Vi tilbyder vores læsere positive artikler og blogindlæg om mental velvære, modetips, sund hverdagsmad, karriereråd, kærlighedslivet, forholdet til veninderne, din daglige motion og meget, meget mere. Maskara.dk henvender sig til kvinder der ønsker mere viden om mode, sundhed og skønhed..
7
3,4
 Stem
Modemagasinet Sirene

Modemagasinet Sirene

SIRENE er bladet til dig der er bevidst om mode, som gerne vil være på forkant med de nye trends og tendenser.
Mode, man faktisk har råd til! Få gode tips til slankeopskrifter og find nyt om den seneste mode på Sirene.dk.
4
3,8
 Stem
OnlyGirlz.dk - Online magasin for piger

OnlyGirlz.dk - Online magasin for piger

OnlyGirlz.dk er et dansk onlinemagasin for unge kvinder. Magasinet har eksisteret siden 2001, men er stadig ungt og friskt.
Her kan du læse om mode, sundhed, kærlighed, uddannelse, film, musik og meget mere..
4
4,0
 Stem
Roots Zone

Roots Zone

Roots Zone er det danske magasin for folkrootsmusik med nyheder, anmeldelser, interviews og baggrundsstof om folk, roots, world, blues, country, bluegrass, klezmer, spillemandsmusik med mere.
Udgivet af Folkemusikkens Fælles Sekretariat..
4
4,5
 Stem
ZoomMagazine.dk

ZoomMagazine.dk

ZoomMagazine.dk er Danmarks nye online livsstilsmagasin. Interesserer du dig for mode, personlig pleje eller er du mere til underholdning, gastronomi, ferie og rejser, eller hvad med de nyeste gadgets, biler og mobiler. Hvad enten det er det ene eller det andet går du ikke forgæves på ZoomMagazine.dk - Vi har fingeren på pulsen og sørger for at samle tingene så du altid er up-to-date inden for de områder der lige netop interesserer DIG..